BRAVO B-4262 Pekárna chleba | Shoop - Elektro Kyjov - Green Food
Kontakty + Servis
Kamenné prodejny
Doprava a služby
Obchodní podmínky
kosik

BRAVO B-4262 Pekárna chleba

Výrobce:BRAVO
Číslo zboží:02158
Záruka:2 roky
Cena bez DPH1 983 Kč
Cena s DPH:2 399 Kč
K uvedené ceně se přičítá
Recyklační příspěvek:+ 4,00 Kč s DPH
skladem
Ks
Dotaz
Odkaz
Odkaz

BRAVO B-4262 Pekárna chleba

Informace o zboží

Řídím se pravidlem, že čerstvé pečivo je základem každé dobré svačiny. Ale vstávat každé ráno a chodit si kupovat čerstvě pečivo, to fakt NE! S touto pekárnou není ani potřeba. Nastavím si časovač a čerstvě upečeno mám, kdykoliv chci. A ta příjemná vůně čerstvého pečiva.. Rozhodně doporučuji zkusit!

Tento model pekárny je určen pro váhu pečeného chleba 0,75-1,25 kg. Uživatel má možnost si vybrat z 12 digitálních přednastavených programů a vše má možnost volit přes LCD displej. Je zde i funkce propečení kůrky. Také možná oceníte funkci odložený start (až o 13h), díky které si můžete předem navolit, kdy má být zahájeno pečení, a vy potom můžete přijít, až když je dopečeno. Součástí pekárny jsou i hnětací háky, které se vám postarají o přípravu těsta. Tuto pekárnu mám doma a jsem s ní spokojena. Je opravdu příjemné se probudit a začít den s krásně čerstvým pečivem.

Jedná se o pekárnu střední třídy, která uspokojí začínajícího nebo pokročilého pekaře. Plusem je přehledné ovládání s názorným displejem, řízené elektronikou. Samozřejmostí je dobré zpracování a kvalitní součástky. Pekárna má několik bezpečnostních funkcí - tepelné pojistky, termistor, hlídání teploty pro optimální kynutí a pečení. U nás nejraději pečeme v programu č. 2 "Francouzský chléb", chutná dobře a je krásně nadýchaný.

- váha chleba 0,75 - 1,25 kg
- funkce udržování teploty po dobu 60 min.
- možnost zvolení propečení kůrky
- odložení startu až o 13 hodin
- nádobka s odměrkou
- 2 hnětací háky
- 12 programů
- LCD displej
- příkon 850 W


® Elektro Kyjov - Greenfood - Kytary Kyjov - Servis Kyjov - Jaroslav Marhefka © Design by schoot