Cort X100 OPBB KKS - Elektrická kytara, SKLAD: 1Ks -D12- | Shoop - Elektro Kyjov - Green Food
Kontakty + Servis
Kamenné prodejny
Doprava a služby
Obchodní podmínky
kosik

Cort X100 OPBB KKS - Elektrická kytara, SKLAD: 1Ks -D12-

Výrobce:CORT
Číslo zboží:30698
Záruka:2 roky
Cena bez DPH4 124 Kč
Cena s DPH:4 990 Kč
K uvedené ceně se přičítá
Recyklační příspěvek:+ 6,00 Kč s DPH
skladem
Ks
Dotaz
Odkaz
Odkaz

Cort X100 OPBB KKS - Elektrická kytara, SKLAD: 1Ks -D12-

Informace o zboží

Cort Guitars je jihokorejský výrobce kytar a baskytar spadající pod společnost Cor-Tek. Tato firma mající kořeny již v 60. letech 20. století je ovšem na českém trhu známá jen několik let, avšak již během nich si tento „asijský tygr“ dokázal vydobýt stabilní pozici výrobce, o nějž pochází nástroje s velmi dobrou cenou a vysokou kvalitou, která převyšuje mnohé konkurenty.
Elektrická kytara, tělo: meranti, krk: javor, profil C, jednozvratné tremolo, 24 pražců, menzura 648 mm, snímače: 2x Powersound humbucker, černý hardware.

Řada X značky Cort představuje elektrické kytary typu Supertrat s moderním designem primárně určené k produkci hard/heavy muziky, ale jejich zvuk jistě oceníte i v klasickém rocku či fusion. Díky příznivé ceně jistě dokáží oslovit mladé aspiranty rockových řemesel, ale jistě neurazí ani zkušené, technicky zručné, hráče.

Kytary s označením X100 představují základní modely zmíněné řady. Jejich tělo je zhotoveno ze dřeva meranti a opatřeno povrchovou úpravou s otevřenými póry (Open-pore). Zkosená horní hrana těla dodává nástrojům nejen elegantní vzhled, ale též poskytuje muzikantům větší herní pohodlí. K přišroubovanému javorovému krku přiléhá hmatník ze dřeva jatoba, známému jako brazilská třešeň, osazený čtyřiadvaceti pražci. Orientaci po jeho ploše usnadňují poziční tečky.

Dva firemní humbuckery Cort Powersound s vysokým výstupním signálem poskytují kytaře potřebný zvukový drive a artikulaci. Ke zvukovým úpravám slouží potenciometry hlasitosti, tónové clony a třípolohový přepínač snímačů. Struny jsou uchyceny v klasickém vintage tremolu a chromovaných ladících mechanikách.


® Elektro Kyjov - Greenfood - Kytary Kyjov - Servis Kyjov - Jaroslav Marhefka © Design by schoot